Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011


Δελτίο Τύπου
18 Αυγούστου 2011
Εγκληματίες
Μια νέα φωτιά στην περιοχή «Ανάθεμα» Διδύμων αποκάλυψε και πάλι τις ευθύνες «σωρολογιού» των αιρετών δυναστών μας. Η φωτιά θα χρεωθεί και πάλι σε κάποιο τυχαίο γεγονός, αυτή την φορά στα δημοτικά σφαγεία της Ερμιονίδας, σε κάποιο σπινθήρα που προκλήθηκε από την σύγκρουση των κεράτων δύο κριαριών για την σειρά στην γραμμή σφαγής. Η πυροσβεστική θα βγάλει εύκολα το πόρισμά της και η δικαιοσύνη θα βάλει βιαστικά την υπόθεση ξανά στο αρχείο. Ένοχη η «Τύχη» και ως άυλη δεν μπορεί να δικαστεί. Ευτυχώς που ο αέρας φυσούσε στην αντίθετη πλευρά του σκουπιδότοπου γιατί το έγκλημα θα είχε ολοκληρωθεί. Το κάψιμο δεκάδων στρεμμάτων πουρναριών και άγριας βλάστησης γενικά δεν ενόχλησε κανένα αφού δεν μεταφράζεται σε εμπορική- γεωργική ζημιά. Ακόμα και αν καιγόταν το Καταφύκι ίσως ενεργοποιούσε τα σχέδια για την διάνοιξη δρόμου από τους Φούρνους στην Ερμιόνη.
Το περιβαλλοντικό έγκλημα θα υποβαθμιστεί για μια ακόμα φορά και η ένοχη πολιτεία θα απολαμβάνει και πάλι την ασυλία της.
Ήδη ο δήμος Ερμιονίδας εξέδωσε υποκριτική ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους εθελοντές που απ την πρώτη στιγμή έτρεξαν να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, αποκρύπτει όμως ότι η υδροφόρα του δήμου είναι από την αρχή της αντιπυρικής περιόδου εκτός λειτουργίας!!!
Ο.Ρ.Κ.Α.
Υ.Γ. Η φωτογραφία της πυρκαγιάς προέρχεται από τους Ιχνιλάτες Ερμιονίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου