Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Έτσι γράφτηκε η Νέα Βάρκιζα




ή πως το ΚΚΕ τιμά τους αγώνες
  Για το μαγαζί του "ΚΚΕ", το υποκατάστημα το "ΠΑΜΕ" και τους αισχρούς ψεύτες τους!
1. Το "Δεν πληρώνω" ήταν 30 άνθρωποι το πολύ, οι περισσότεροι γυναίκες και μεσήλικες, ζήτημα νάταν 10 "μάχιμοι" άντρες που ΠΟΤΕ δεν έκαναν κάτι ενάντια σε οποιονδήποτε. Ζήτησαν να περάσουν, αρνηθήκατε και έφυγαν, αργότερα πήγαν στη Μητρόπολη. Τις επόμενες μέρες θάναι στα διόδια και στις υπηρεσίες προκαλώντας μπλοκάρισμα των πληρωμών. Μια φορά τους μιμηθήκατε !

2. Δεν έχετε δώσει καμία σκληρή μάχη σε χώρος δουλειάς ! Μιά σειρά σωματεία βογγήξανε να βγούνε σε κινητοποιήσεις που μια ζωή φρενάρατε, όπως σωματεία σαν το λιθογράφων, το τροφίμων-ποτών, τους ιδιωτικούς υπάλληλους, αυτά θα τα χάσετε σύντομα γιατί σας βαρέθηκε ο κόσμος

3. Ο κοντινώτερος φασίστας σήμερα και χτες, αν δεν δάρθηκε πρέπει να ήταν 50 χιλιόμετρα μακριά χωμένος στην τρύπα του. Ακόμη και οι 3-4 του ΕΛΑΜ εμφανίστηκαν στην Κοραή και χάθηκαν σε λίγα λεπτά. Οι "αγανακτισμένοι" που υπαινίσεστε ήταν 50 γραφικά άτομα που εμφανίστηκαν με μια αυτοσχέδια κρεμάλα, χωρίς σημαίες και σύμβολα, που επίσης διώξατε κα έφυγαν.

4. Οι μπάτσοι με τα χημικά τους έστειλαν στα νοσοκομεία πολύ κόσμο και ένας από αυτούς (μέλος του ΠΑΜΕ) δεν κατάφερε να συνέλθει ποτέ. Η Παπαρήγα δεν είπε τίποτα άλλο για τον νεκρό γιατί πρόκειται για θύμα από φίλια πυρά. Όταν σε χτυπούν οι σύμμαχοι σου δεν μιλάς. Μετά από τα παραπάνω, τον τραμπούκικο τρόπο που φερθήκατε σε τόσους ανθρώπους και οδηγήσατε την οργανωμένη διαμαρτυρία σε προβολή του πολιτικού σας χώρου και καταστολή όλων των άλλων, απλά δεν θεωρήστε συναγωνιστές, δεν θεωρήστε καν πολιτικό κόμα άξιο αναφοράς, καθώς ταυτιστήκατε απόλυτα με εξουσιαστικές λογικές, με κυβερνητικές πρακτικές και με το υπάρχον καθεστώς μπατσοκρατίας.
5. Η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να πρωταγωνιστήσει σε μια σύγκρουση ανάμεσα στους προστάτες αυτού του κοινοβουλίου (ΠΑΜΕ και ΚΝΕ) και στους υπόλοιπους διαδηλωτές που προσπάθησαν να σπάσουν την κυριολεκτικά κόκκινη ζώνη των “κομμουνιστών”. Για ότι έγινε έχετε αποκλειστική ευθύνη !
 

πηγή: http://athens.indymedia.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου