Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011


Δελτίο Τύπου
18 Αυγούστου 2011
Εγκληματίες
Μια νέα φωτιά στην περιοχή «Ανάθεμα» Διδύμων αποκάλυψε και πάλι τις ευθύνες «σωρολογιού» των αιρετών δυναστών μας. Η φωτιά θα χρεωθεί και πάλι σε κάποιο τυχαίο γεγονός, αυτή την φορά στα δημοτικά σφαγεία της Ερμιονίδας, σε κάποιο σπινθήρα που προκλήθηκε από την σύγκρουση των κεράτων δύο κριαριών για την σειρά στην γραμμή σφαγής. Η πυροσβεστική θα βγάλει εύκολα το πόρισμά της και η δικαιοσύνη θα βάλει βιαστικά την υπόθεση ξανά στο αρχείο. Ένοχη η «Τύχη» και ως άυλη δεν μπορεί να δικαστεί. Ευτυχώς που ο αέρας φυσούσε στην αντίθετη πλευρά του σκουπιδότοπου γιατί το έγκλημα θα είχε ολοκληρωθεί. Το κάψιμο δεκάδων στρεμμάτων πουρναριών και άγριας βλάστησης γενικά δεν ενόχλησε κανένα αφού δεν μεταφράζεται σε εμπορική- γεωργική ζημιά. Ακόμα και αν καιγόταν το Καταφύκι ίσως ενεργοποιούσε τα σχέδια για την διάνοιξη δρόμου από τους Φούρνους στην Ερμιόνη.
Το περιβαλλοντικό έγκλημα θα υποβαθμιστεί για μια ακόμα φορά και η ένοχη πολιτεία θα απολαμβάνει και πάλι την ασυλία της.
Ήδη ο δήμος Ερμιονίδας εξέδωσε υποκριτική ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους εθελοντές που απ την πρώτη στιγμή έτρεξαν να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, αποκρύπτει όμως ότι η υδροφόρα του δήμου είναι από την αρχή της αντιπυρικής περιόδου εκτός λειτουργίας!!!
Ο.Ρ.Κ.Α.
Υ.Γ. Η φωτογραφία της πυρκαγιάς προέρχεται από τους Ιχνιλάτες Ερμιονίδας

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Οι τεσσερις λέξεις-αυτονομία



Τους τρόμαξε και το κατέβασαν


Οι διοξίνες και τα άστρα


Δελτίο Τύπου
10/08/2011
Κάθε βράδυ σας λιβανίζουν με διοξίνες και σεις κοιτάτε τα άστρα
Μπόχα καμένου σκουπιδιού αναδύεται καθημερινά σε Καραθώνα, Αρβανιτιά, Ν. Κίο, Δίδυμα και σε όποια άλλη χωματερή γειτνιάζει με παράνομο σκουπιδότοπο. Οι θιασώτες του θανάτου αρνούνται πεισματικά να προχωρήσουν στην ανακύκλωση, πακετάροντας τα χρυσοφόρα από οικονομικής πλευράς σκουπίδια για να τα προσφέρουν δώρο στο εργοστάσιο ενεργειακής εκμετάλλευσης των σκουπιδιών, λέγε με καύση.
Ο Τατούλης και η κουστωδία του πανηγυρίζουν, που θα δημιουργήσουν δημοκρατικά ένα νέο μονοπώλιο, που θα κάτσει στον σβέρκο του πολίτη πίνοντας του το αίμα για την αποκομιδή και την «εξαφάνιση» των σκουπιδιών τα οποία όμως θα μοσχοπουλά υπό την μορφή ενέργειας στην ΔΕΗ.
Οι άνθρωποι που εκλέξατε να διαχειριστούν τις τύχες σας αντί για σας είναι πολύ κατώτεροι των περιστάσεων και τις εμπιστοσύνης σας. Την ώρα που εσείς κολυμπάτε στα εμπλουτισμένα και με διοξίνες νερά του Αργολικού, αυτοί απολαμβάνουν γαλάζιες ακτές μακριά από τα σημεία που μόλυνε η πολιτική τους ξοδεύοντας παχυλούς μισθούς, πρόκληση, την ώρα που συμπολίτες μας φυλακίζονται για «οφειλές στο ΤΕΒΕ».
Το μνημόνιο μπορεί να δεσμεύει το μέλλον της χώρας, οι κίνδυνοι από την «διαχείριση των σκουπιδιών» από πλευράς κράτους και αυτοδιοίκησης δεσμεύουν το παρόν της ζωής σας.
Ο πολιτισμός της παραγωγής, της κατανάλωσης και της διαχείρισης των σκουπιδιών δεν εξωραΐζεται – ανατρέπεται!
Αυτονομία-Ισότητα-Αλληλεγγύη

Ο.Ρ.Κ.Α